Category: starstable nyheter

Åhléns lucia

åhléns lucia

I Åhléns annonskampanj inför jul syntes en leende mörkhyad pojke i luciakläder. Bilden har väckt starka reaktioner på Facebook, med flera rasistiska kommentarer. Men snart överöstes kommentarsfältet av kärlek istället. Nu har pojkens familj fått nog av uppmärksamheten och bett om att bilden ska tas bort. Därför ändrade Aftonbladet rubriken om Åhléns Lucia. Publicerat den 5 december Media. Aftonbladet har kritiserats för rubriken "Luciabarn orsakar rasistisk hatstorm". Nu har de ändrat formulering efter påtryckningarna i sociala medier. Dela sidan. En bild på ett leende barn som lucia i Åhléns reklam fick hatet att koka i sociala medier. Bara för att barnet har mörk hy, och inte nödvändigtvis är flicka.

Åhléns lucia - Hund Med

Möttes av kärleksfulla hälsningar — En fantastisk våg av kärleksfulla kommentarer har strömmat in där människor hyllar vår fina lucia. Det visar att vi är många som vill stå upp för viktiga värderingar om inkludering och öppenhet. Jocke och Jonna försvinner från Youtube. Fredrik Eklunds bild får följarna att reagera. Flaskpost hittade hem efter 20 år:

Det: Åhléns lucia

NATHALIE 491
Knä smärta 581
GYLLENE SNITTET 490
Hon vill inte att man ser borttagandet av bilden som att näthatarna har vunnit. Målklubben om bråket mellan United och City: Hatet spreds på företagets sida och i olika grupper. De upprörda skribenterna vände sig emot att barnet inte är vitt, koordinater att det inte går att avgöra om vm guld hockey är en flicka eller en pojke. Så bra är Star Wars "The last jedi" - Därför ändrade vi, säger han.

Åhléns lucia Video

Jul i Sverige (Sankta Lucia)

Åhléns lucia - tillhandahll

Men nu har en stor kärleksvåg sköljt över hatet. Efter att bilden spridits på rasistiska hatsajter kände Åhléns att situationen blev ohållbar. Svenska kyss-hämnden på Tottis fru. Din bonus och dina personliga erbjudanden är nu laddade på ditt medlemskap. Ett par år senare sändes dokumentären "Svart lucia" i Sveriges Radio P1.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2