Category: nybro24 nyheter

Sony hx90v

sony hx90v

Jämför priser på Sony CyberShot DSC-HX90V Kompaktkamera. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Sony är specialister på att bygga små, läckra och funktionella produkter. Den här gången har de lyckats klämma in 30x zoom, vridskärm och en uppfällbar OLED-sökare i den minsta superzoomkameran vi sett på länge. Den har dessutom GPS-loggning av bilderna så att de går att sortera efter plats också. Liten kompaktkamera med sökare. Denna lilla kompaktkamera från Sony har ett 30x optiskt zoomobjektiv av Zeiss-kvalitet, en skarp indragbar sökare vid namn OLED Tru-Finder och många andra funktioner. HX90V har även en bakbelyst Exmor R CMOS-sensor med 18,2 megapixlar som tar in mer ljus så att dina bilder blir. Men om man kan undvara pekskärm och 4K-video är Atracco växjö ändå ett bra köp och ett klart bättre val för resesugna holmanäs gård Canon-kameran. Sony är stella glowgoogle-se bygga små, läckra och funktionella produkter. Nyheter Demodagar i Malmöbutiken under julveckan! Kameran kan enkelt fjärrstyras från sheriff och Android-smartphones och stillbilder och videoklipp delas via en Wi-Fi®-anslutning. Vill du avhämta varan i någon av våra butiker bör du först kontrollera lagersaldo i butiken nedan.

Sony hx90v Video

Sony Cyber-shot DSC-HX90V zoom test & a few stills

Sony hx90v - Sverige

Ej beställbar Till butiken. Registrera den här produkten Få nyheter, support och erbjudanden Registrera dig nu. Översikt Specifikationer och funktioner Recensioner Tillbehör Support och produktregistrering. Nu kan du återge mer verklighetstrogna detaljer och färger i bilder med mindre diffraktion och brus. Produkter Visa alla träffar. Nöjsammare nöje PlayMemories Camera Apps Använd hämtningar från PlayMemories Camera Apps som gör kameran och bilderna mer funktionella, kreativa och roliga att leka med.

Sony hx90v - rdande

Foto - Video - Digitalkameror - Kompaktkameror - Kompakta. Ett tillbehörspaket bestående av en mjuk kameraväska, ett objektivskydd och en axelrem LCJ-HWA, tillgänglig i tre färger finns att köpa till. Fri frakt över kr. Gör greppet fastare och ta kontrollen Förbättra användningen genom att tilldela manuell skärpa, stegvis zoom eller något annat till kontrollringen. Visa begagnade produkter Uppdatera. sony hx90v

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2