Category: nybro24 nyheter

Poste restante

poste restante

Poste restante (PR) (fr. "kvarliggande post"), inom postväsendet den internationella termen, fastställd av UPU, för att en försändelse skall avhämtas på postkontoret. Poste restante anges som utdelningsadress på försändelsen. Olika länder har olika regler för hur lång tid en försändelse adresserad till Poste restante ligger. Tidigare kunde man skicka brev till POSTE RESTANTE. Om man inte ville ge sin bostadsadress kunde man få post till ett postkontor under adressen poste restante. Nu finns det inga postkontor längre. Bara mat- och andra affärer som säljer frimärken med mera. Hur gör man som privatperson för att kunna. Poste Restante - företag, adresser, telefonnummer. poste restante

Poste restante - Svenska Taxifrbundet

Gå direkt till sidans huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till språkväljaren. När du söker efter ett postnummer för en poste restante adress, gå till Sök postnummer. Bli medlem här Skapa ny tråd som gäst. Olika länder har olika regler för hur lång tid en försändelse adresserad till Poste restante ligger kvar på adresspostkontoret innan den återsändes till avsändaren. Ursprungligen postat av SarahRi.

Poste restante - vatten

Jag förstår Genom att använda Familjelivs tjänster godkänner du att vi sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Astronomic Astronomic Visa allmän profil Skicka ett privat meddelande till Astronomic Hitta fler inlägg av Astronomic Hitta alla inlägg av Astronomic i detta ämne. Skriv poste restante i fältet adress och valfri ort i fältet postort. Artiklar som behöver källor Alla artiklar märkta med mallen källor Alla artiklar som behöver källor. Poste Restante Avsikten med Poste Restante, förkortat PR, är att man skall kunna nå alla människor med brev även om de befinner sig tillfälligt på annan ort utan fast adress. I Sverige är liggetiden 30 dagar om inte annat anges på försändelsen.

Poste restante Video

Raphael - Poste restante (HD)

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2