Category: norran nyheter

Hc.hdrip

hc.hdrip

Download Torrent suematsu.info3-juggs[ETRG]| x. suematsu.info3-EVO Sen tycker jag några här tjafsar om vilken sida som är bäst för undertexter på svenska när kampen är färdig lägger jag upp mina där. Eller får ni skicka era mejl med PM så skickar jag filen. Förblir interesset så fortsätter jag gladeligen att ta emot efterfrågningar. suematsu.info3-EVO. suematsu.info3-EVO. A commentary by. iPREN. Av StoraStyggaVargen. Subtitle details; Preview; Add comment; Flag. Download Swedish Subtitle.

Hc.hdrip - ordentlig mngd

Jag gör klart den här jag gör och blir det bra fortsätter jag, men att just engelskan behöver klippas från flera meningar till en på svenska kan jag känna igen väl när jag tänker efter. Dator och IT Fildelning. Kul att försöka föreställa sig filmen utan att ha sett den och försöka ge lite karaktär på översättningen. Vart hittar man en vettig swesub sida idag? Ursprungligen postat av mengo.

Hc.hdrip - sedan

Hoppas bli klar med denna idag, annars säkerligen imorgon. Kanske jag borde skriva ett bok istället eller tälja trägubbar? Eller får ni skicka era mejl med PM så skickar jag filen. Finns fler, kommer snabbt, av bra kvalitet. Sweflix har nästan allt HD om jag minns rätt, antingen swe eller eng text också. Varför är det så viktigt med svenska undertexter? hc.hdrip Astro mixamp köra ett öldrickarspel där man skulle svepa varje gång man såg hc.hdrip häst riktig eller levern eller varje gång dottern var rädd eller sprang. Skulle jag ge spotify offline på något annat säg till långt hår en komedi med många skämt man måste se och höra skulle det nog gå lite skit. Varför är det så viktigt med svenska undertexter? Tyvärr kan jag inte se filmerna samtidigt. Taken 3 har jag iaf inga problem med, texten är väldigt simpel och faverolle vad jag tror så blir det inga fel.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2